viernes, 17 de septiembre de 2010

Treballs de 1r a 4t d'ESO

PRIMER D'ESO

S’haureu de llegir el següent llibre:

-La Odisea de Homero. Versió de Tim Mucci i Ben Caldwell. Versió còmic. Ed. Bruño. La prova de lectura es farà el dia 2 o 3 de maig de 2011.
-Un altre llibre, que ja vos indicarem per a després de Nadal, depenent del nivell de compliment de les programacions.

SEGON D'ESO

S’haureu de llegir els següents llibres:

-Tirant lo Blanc de Joanot Martorell ( versió d’Ismael Torres ) 194 pàg Col·lecció Aitana-Cucanya. Ed. Vicens Vives. La prova de lectura es farà el dia 16 o 17 de desembre de 2010.
-Temps de conquista d’Enric Lluch. Col·lecció Esguard. 138 pàg. Editorial Bromera. La prova de lectura es farà el dia 7 o 10 de gener de 2011.
-Cordelluna d’Elia Barceló. Editorial Marjal. La prova de lectura es farà el dia 2 o 3 de maig de 2011.

TERCER D'ESO

-Haureu de confeccionar un arbre genealògic de la vostra família remuntant-se com a mínim fins als vostres iaios materns i paterns. Ho fareu a una cartolina i valoraré la presentació, la rigurositat, la presència o no de fotografies, l’amplitud de dades (cognoms complets, dates de naixement i mortalitat, lloc de naixement, etc.) A més, una volta acabat aquest treball el podeu aprofitar per regalar-lo per Nadal, doncs és una cosa que agrada molt als iaios i pares. La data de lliurament serà el 16 o 17 de desembre de 2010.

També s’haureu de llegir el següent llibre:

- 1984 de George Orwell. Qualsevol editorial o edició, doncs és un llibre molt reeditat. La prova de lectura es farà el dia 2 o 3 de maig de 2011.

QUART D'ESO

Us haureu de llegir els següents llibres:

- Rebelión en la Granja de George Orwell. La prova de lectura i l’anal.lisi crític d’allò llegit, es farà el dia 7 o 10 de gener de 2011.

- El niño con el pijama de rayas de John Boyne. La prova de lectura es farà el dia 2 o 3 de maig de 2011.

No hay comentarios: