domingo, 19 de septiembre de 2010

Treball voluntari 1r ESO


1r ESO Geografia

Te propose fer un planetari de la forma que se t'ocurrisca (gran, xicotet, amb pilotes, pintat, amb globus de colors, en varetes, sense varetes...) Per a més informació i trobar idees fes click ací damunt i també si vols saber més de cadascun dels planetes fes click ací.
Aquest treball es pot fer individual, en parella o en grup. Heu de tindre en compter que si ho feu en grup, la nota es repartirà entre les persones que ho feu. Quan més mans, més exigència. Crec que és una cosa lògica no? Però sempre serà un treball voluntari i això està molt bè i comptarà molt per l'actitut del trimestre.


I un consell... Si vols veure les estreles en temps real, des de ta casa i per la pantalla de l'ordinador, aquest programa http://www.neave.com/planetarium/ no t'ho pots perdre. És impresionant. Pots menejar-te amb el ratolí pel cel i si punxes damunt d'una estrela sabràs com es diu i a quina constelació pertany. ¡Fascinant!

4 comentarios:

Itziar dijo...

Txema, ¿el trabajo de 1ºESO se puede hacer en grupo o tu solo?

Txema dijo...

Bona pregunta... Ho vaig oblidar dir.

Aquest treball SI, es pot fer individual en parella o en grup. Heu de tindre en compter que si ho feu en grup, la nota es repartirà entre les persones que ho feu. Quan més mans, més exigència. Crec que és una cosa lògica no? Però sempre serà un treball voluntari i això està molt bè i comptarà molt per a l'actitut.

Adeuuuu

carlos dijo...

hola txema soc carles de 1 b el traball del planetes en mario no nos lo ficat pero se pot fer ?
la patgina me pareixmol interesant un salut
carles

Txema dijo...

Per suposat que si que pots fer-lo. Segur que D. Mario no posa cap problema.

Ànim i a treballar.