jueves, 7 de octubre de 2010

Les ciutats (2n d'ESO)

Ja sé que fer un treball per l'escola es més de vegades una obligació que una devoció, però si vos pareu a pensar, fent el treballet de les ciutats, aprendreu molt de com està construida la vostra própia.
Huí hem estat vegent la ubicació i les característiques que s'han de donar per a la subsistència d'una ciutat i demà vorem els diferents tipus de plànols i les funcions urbanes.


Amb aquesta informació, podreu construir la vostra pròpia ciutat, però si l'agafeu el "truquet" i voleu més, ací vos deixe un enllaç on podreu construir una ciutat jugant amb l'ordinador. Feu click ací per descarregar-vos el joc. Què Hipodam de Milet vos acompanye i vos guie en aquesta aventura! També vos recomane jocs d'estrategia de construcció de ciutats per ordinador en èpoques històriques com per exemple el Caesar en les seues versions I, II, III i la més recent, el Caesar IV, on podràs arribar a Emperador de Roma si saps construir una ciutat estable i duradera. Fent click ací podràs llegir l'opinió dels experts i fent click ací o demanant-me-lo a mi que el tinc i vos ho puc deixar, podreu jugar amb ell gratis. Hi han molts més, però aquestos son els que jo conec. Si jugueu i arribeu molt lluny, aprendreu a muntó i si m'ho demostreu que controleu el joc, vos possaré un positiu.

Plànol Irregular
Plànol linial
Plànol ortogonal o hipodàmic
Quin tipus de plànol no hi és?

No hay comentarios: