martes, 27 de septiembre de 2011

L'origen de l'Univers i Gravetat zero, unes visites recomanades (1r i 3r d'ESO)

Una notícia sembla interessant als propers dies:

El divulgador científic Michael Brooks impartirà la conferència 'L'origen de l'Univers' a  la Ciutat de les Arts i les Ciències el dimecres 28 de setembre de 2011. Més informació fent click ací.

Podreu anar demà i enterar-vos de molstes més coses que per temps no vos he pogut explicar a classe. Si aneu, feu un treballet voluntari i demostreu-me-lo amb una foto o quelcom similar i sereu recompensats a les vostres qualificacions.

Aquesta exposició té molt bona pinta: Gravetat zero (fes click damunt si vols saber-ne més) encara que ací tens una sinopsi de la mateixa:


Exposició on el visitant podrà descobrir els fenòmens que genera el Sol i com estos incidixen en la vida del planeta Terra. També descobrirà la funció i utilitat dels grans telescopis espacials, els equips d'investigació que operen amb ells i com obtenen l'energia que necessiten per a funcionar.
Esta exposició del Museu de les Ciències acull una sorprenent sala de forma cúbica*, l'interior de la qual està cobert de múltiples espills que projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l'espai. Gràcies a un disseny únic, els visitants podran, a través dels ulls dels astronautes, vore el nostre planeta des de l'Estació Espacial Internacional, i també deixar-se portar per les imatges que capturen els telescopis i satèl·lits espacials.


Com que és molt apropiada per al tema que anem a donar, tot aquell que la visite a conciència i me fasa per escrit un xicotet resum de la mateixa (què hi ha, que activitats se fan, quines coses has aprés i com t'ho has passat, que t'ha cridat més l'atenció i quina opinió tens de la visita i del tema que en ella es tracta) acompanyat de l'entrada i una foto o més demostratives que he anat i vos pujaré un punt al pròxim exàmen que fem...

Què vos sembla?

Vols saber-ne més dels Secrets del Univers? Fes click ací.

No hay comentarios: