jueves, 29 de marzo de 2012

Treballs voluntaris (1r ESO) MESOPOTÀMIA I EGIPTE

Les Pasqües de vegades es fan molt llargues i com sé que de vegades s'aborriu i no teniu res a fer, vos recorde que s'heu de llegir el llibre de Scarrow titolat Gladiador.

I com estic conveçut que vos agradarà i se'l llegireu de seguida, i no vull que s'aburriu, ací vos deixe uns treballets que podeu fer de forma voluntària. Són prou entretinguts i permetran desenvolupar la vostra imaginació i creativitat.


Ací teniu un retallable molt xulo per a qui li agraden els treballs manuals. El consideraré treball voluntari si voleu fer-lo:


Jardins Penjants de Babilònia
- Podreu fer un treball en power point sobre les ciutats mesoptàmiques de Ur, Uruk o Lagash. (Fent click ací teniu més informació) Fent click ací, una introducció molt bona de Mesopotàmia. 

- Podreu fer un treball per escrit sobre L'enigma de l'Esfinge o sobre La llegenda dels Jardins Penjants de Babilonia. (fent click damunt dels llocs anireu a una pàgina on hi ha molta informació)

I si voleu fer el vostre nom en escriptura egípcia, podeu fer click ací. Jo ja ho he fet...

I recordeu els treballs sobre un zigurat, una piràmid, un temple egipci... Podeu fer maquetes amb qualsevol material que vos semble bè (cartolina, furgadents, escaiola, resina, argila,...) i del tamany que vos semble bè. Podeu també fer-lo tamany natural (només haureu després de dir-me on està i aniré a visitar-lo...)
 
Data tope per lliurar aquestos treballs serà:
 
 l'1 de maig de 2012

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Txema, es pot fer més d'un treball per cada cosa?, es a dir, es poden fer els tres PowersPoint; el d'Ur, Uruk i Lagash i per exemple els dos treballs escrits, el de l'enigma de l'Esfinge i el de la llegenda dels jardins penjats de Babilònia; o a soles es pot fer un de cada?

Andrea Esteve Herranz 1r ESO a.

Txema dijo...

Hola ANdrea:
En qüestions e treballs voluntaris podeu fer allò que vulgau perque son voluntaris. Pots fer allò que més t'agrade. Això si, si fas un power per ciutat,podries juntar-los i fas un més complet de les tres val?
Gràcies i bones pasqües