martes, 11 de septiembre de 2012

LLIBRES QUE S'HEU DE LLEGIR (CURS 2012-2013)

PLA DE FOMENT DE LA LECTURA
 
Llegir és un plaer, un luxe, una il.lusió, un sentiment, un indescriptible font de cultura, de coneiximent, una gran ajuda per al desenvolupament de la imaginació, un lloc on descobrir nous espais, nous sentiments...
Podria estar així tot el dia i mai no donaria amb la frase perfecta que explicara tots els arguments que m'espenten a inciar un any més el Pla Lector.

Molts de vosaltres digueu que no vos agrada llegir... Pobrets! No sabeu allò que vos pergueu!

Però també sé que una minoria sou grans lectors encara que no vos agraden els llibres "obligats".

He tractat de buscar els llibres més adequats i en la mesura de les possibilitats educatives, els més interessants. Alguns ja són clàssics des de fa anys i tots els meus alumnes se´ls han llegit però ja sabeu que m'agrada anar canviant fins que done amb els llibres perfectes, però la perfecció, no existeix, encara que hem de tractar d'aconseguir-la amb totes les nostres forces.

I després d'aquest " rollo" vos dic llibres, títols i dates del control de lectura. Els llibres que tenen l'editorial han de ser obligatòriament eixos per una qüestió d'uniformitat a l'hora de fer la prova, però els que no tenen editorial indicada, són antics i s'han fet d'ells moltes edicions.
 
Feu una ullada per casa primer de tot abans de comprar-los doncs és possible que els vostres pares, cosins o germans el tinguen. I també companys de cursos anteriors. Qualsevol estalvi és bò per als vostres pares en temps de crisi.
 
 
També els tindreu a la vostra disposició a la llibreria BIBLIOCAFÉ
 
 
 
al C/Amadeu de Saboia núm. 17 bajo (darrere de la graderia sud del camp de Mestalla) Si li digueu al cap que s'anomena Jose Luis, que sou alumnes de Txema, tindreu avantatges interessants.
 
NOTA IMPORTANT: El llibre de 2n d'ESO de Sebas Roa, només el podreu comprar allí perque s'ha esgotat en la resta de llibreries.

SEGON D'ESO
  • Tirant lo Blanch   de Joanot Martorell. Versió adaptada pels estudiants per l'editorial Vicens Vives. La prova de lectura es farà  el  7 o 8 de gener de 2013.
  • El Caballero del Alba  de Sebastián Roa. Editorial Delibrum Tremens. La prova de lectura serà el 9 o 10 d'abril de 2013.
TERCER D'ESO
  • La vuelta al mundo en 80 días  de Julio Verne. Un clàssic de més de 100 anys que podeu trobar en molts llocs i a bon preu. Si el trobeu en valencià molt millor, però si el teniu o trobeu més fàcil en castellà no hi ha cap problema. La prova de lectura es farà el 7 o 8 de gener de 2013.
         Trieu entre:
  • 1984  de George Orwell. Qualsevol edició i idioma val, doncs és un llibre molt reeditat.  La prova de lectura es farà el 9 o 10 d'abril de 2013.
  • Un mundo feliz   de Aldous Huxley. Qualsevol edició i idioma val, doncs és un llibre molt reeditat. La prova de lectura es farà el 9 o 10 d'abril de 2013.
QUART D'ESO
  • Rebelión en la Granja  de George Orwell.  Qualsevol edició i idioma val, doncs és un llibre molt reeditat.  La prova de lectura es farà el  7 o 8 de gener de 2013.
Trieu entre:
  • El niño del pijama de rayas  de John Boyne. Editorial Salamandra. La prova de lectura es farà el 9 o 10 d'abril de 2013.
  • HHhH   de Laurent Binet. Editorial Seix Barral biblioteca Formentor. La prova de lectura es farà el 9 o 10 d'abril de 2013.
 
PRIMER DE BATXILLERAT.
  • La casa del propósito especial   de John Boyne. Editorial Salamandra Letras de bolsillo. La prova de lectura es farà el 7 o 8 de gener de 2013.
  • Auslander  de Paul Dawswell. Editorial Ediciones B. La prova de lectura serà el 9 o 10 d'abril de 2013.
 
 
 

No hay comentarios: