martes, 21 de enero de 2014

(3r ESO) Trobada amb escriptors: Anabel Botella

El passat dimecres dia 15 de gener de 2014, al marc de les activitats proposades per al Pla Lector del present curs del Departament d'Humanitats, els alumnes de Ciències Socials de 3r d'ESO feren una trobada amb l'escriptora Anabel Botella, autora del llibre que varen llegir per nadals, Ojos Azules en Kabul.

Anabel Botella
Els alumnes tingueren l'oportunitat de conèixer de la mà de la nostra convidada qual fou el procés creatiu de la novel.la, les motivacions de l'autora per escriure aquesta història, les fonts de documentació i moltíssimes altres coses.

També feren totes les preguntes que vulgueren per a contentar la seua curiositat en un acte de 50 minuts molt agradable i complementari a la seua formació.

Volem agrair Anabel Botella la seua desinteresada colaboració. Moltes gràcies per la teua paciència i actitut pedagògica. 

És la tercera volta que fem una trobada amb autors de llibres que els alumnes han llegit i cada volta l'experiència és millor. Tractarem de continuar amb aquesta línia de treball que té com objetiu fonamental fomentar la lectura i per què no la creativitat literària dels alumnes.

Foto

Fins un altra.


No hay comentarios: