lunes, 14 de abril de 2014

lLa Tarara sí, la tarara no... (Treballs i recomanacions de PASQUA)

Un dia de Pasqua un xiquet plorava perque ...

Arriba Pasqua i amb ella les vacances... Beeeeeeeé!

Si xics i xiques, els profes també s'estimem molt les vacances no us cregau. I encara que la nostra obligació és donar-vos una miqueta de feina per a que no desconecteu totalment de l'escola, la meua principal recomanació per aquestos dies és que descanseu i agarreu forces per a la recta final del curs que vindrà molt carregadeta.

Així doncs vos desitge unes bones vacances des del blog de Socials.

Ara bè, com jo me duc feina al meu retir rural pasqüer (he de corregir els vostres exàmens i preparar les classes del mes de maig) també vos deixe una miqueta per a vosaltres, encara que la principal tasca és llegir, una activitat altament recomanable i relaxant. Per a mi és un luxe i un privilegi poder sentar-me comodament a llegir sense que ningú me moleste, cosa que durant l'any no puc fer degut a les moltes obligacions laborals i familiars a les que he de fer front, però no vull contar-vos la meua vida. Al tema:
  • TERCER D'ESO: Llegir el llibre de George Orwell titolat 1984. La prova de lectura serà el proper dia 28 o 29 d'abril de 2014.
  • QUART D'ESO: Llegir el llibre de John Boyne titolat La Casa del Propósito Especial. La prova de lectura serà el proper dia 28 o 29 d'abril de 2014
  • PRIMER DE BATXILLERAT: Llegir el llibre Jonas Jonasson titolat El Abuelo que saltó por la ventana y huyó. La prova de lectura serà el proper dia 28 0 29 d'abril de 2014
I a més està el concurs de relats que organitze i que m'agradaria fora massiu en quant a la participació. Ací teniu les bases.I ara torne a repetir, descanseu i agafeu forces. Les aneu a necesitar.

BONES PASQÜES


No hay comentarios: