jueves, 19 de junio de 2014

Recomanacions d'estiu (Ciències Socials ESO)

Per tots els alumnes que hagen complit amb la seua obligació i ho hagen aprovat tot... Enhorabona! 

Descanseu i recarregeu piles.Però crec que deurieu de fer alguna coseta per a no perdre completament el ritme de treball. per aquest motiu vos vaig a fer unes recomanacions que no costen molt i que poden ser força interessants. Si les feu, a principi del curs que ve les lliureu al professor que vos les comptabilitzarà com a nota positiva per a començar el següent curs escolar.RECOMANACIONS D'ESTIU 

(PER ALS ALUMNES D'ESO)  • Vos recomane llegir la premsaÉs molt important que esteu atent a tot allò que passa al vostre entorn. Som ciutadans del món i hem de conèixer els problemes que ens envolten per a tractar de buscar la solució. És la nostra obligació. I a més ens ajuidarà molt a entendre els problemes i temes que donarem en Geografia i història, doncs la Història, malauradament, sempre es repeteix.
  • També llegiu qualsevol llibre de novel.la històrica, de qualsevol època o autor...
  • Ah! I  aneu al cinema, que desperta la imaginació i permet conèixer altres llocs del món.
  • Visiteu monuments: el castell del poble o del lloc de vacances, l'església, patejeu el seus carrers, parleu amb la gent i empapeu-vos de la realitat que vos envolta i així podreu comprendre com aquest m´pon és molt divers i trencareu l'illa on viviu. 
  • Parleu amb la gent major: tenen molta experiència i de segur que vos poden contar moltes històries i anècdotes del passat que vos faran vore que la vida no sempre ha segut com huí, que per molt que penseu que estem passant per una dolenta situació, al passat, més recent del que vos penseu, la situació era molt difícil. pareu l'orella que s'apren molt de les històries dels "abuelos cebolletas"
  • Podeu escriure un diari de tot allò que heu visitat i fet aquest estiu relacionat amb la Geografia (excursions al camp o visites a paisatges diversos) amb la Història (camps de batalla o llocs on pasaren coses interessants) o l'Art (esglésies, palaus, castells, museus, altres ciutats...) Vos agafaré eixe diari com a treball voluntari al començament del curs i podreu encetar el nou any amb un positiu a les vostres notes del primer trimestre.
Només me queda desitjar-vos un molt bon estiu. Fins setembre.No hay comentarios: