jueves, 25 de noviembre de 2010

Agenda fins Nadals de la classe de Socials


Mapa físic d'Espanya
1r ESO

La setmana que ve farem dilluns la primera roda del concurs de Julio Cèsar, la sessió de fotografies dels llocs del món que heu de dur al pendrive i que projectarem a classe. El divendres 3 de desembre farem l'examen del mapa d'Espanya físic.

Després del pont farem l'examen del mapamundi i el tema 3 i 4 que parla sobre els fenòmens atmosfèrics i els climes i els paisatges del món.

Recordeu que podeu practicar exercicis de mapes en internet  fent click ací

2n ESO

La setmana que vé, Julio César i acavar l'Imperi Bizantí, per a començar amb el tema següent que és l'Islam. El dia 14 de desembre tindrem el control ajornat. 

Per a recordar els reis Gots i un power point d'art de l'Imperi Bizantí i els mapes, podeu fer click ací i també ací si voleu vore els mapes dels pobles germànics i vos durà a les entrades anteriors d'aquest blog sobre el tema.

3r ESO 

Com la resta d'alumnes, Julio Cèsar, acavar el tema 8 i començar amb la Geografia Humana, més en concret amb el tema de la Població, i control el dia 14 de desembre.

Les entrades anteriors del blog referides a aquest trimestre les teniu a l'arxiu del blog a la part dreta d'aquesta mateixa pàgina.

4t ESO

La primera roda del darrer any que participeu al concurs de Cèsar, acavar amb la Revolució Francessa i control el dia 17 de desembre.

Les entrades anteriors del blog referides a aquest trimestre les teniu a l'arxiu del blog a la part dreta d'aquesta mateixa pàgina.

El Juramento del Juego de la pelota según Jacques-Louis David.

No hay comentarios: