lunes, 10 de enero de 2011

Welcome back and happy new year

Benvinguts a tots de nou al cole i a la classe de Socials del 2011. Vos desitge un any molt bò i carregat de bones notes i bons treballs.

Espere que me deixen tranquil i puga fer allò que sé fer, donar classe de Socials, sense cap més pretensió.


Però ja toca tornar a la realitat d'exàmens i treballs i aquest post estarà dedicat a tractar de posar ordre a les dates de lliurament dels treballs i a moltes altres coses. Comencem:
  • 1r d'ESO: Acavarem els climes del món i repasarem els fenòmens meteorològics (feu click ací i també ací per vore entrades anteriors referides al tema). I a continuació pasarem a la Història. Farem un control de teoria el dia 14 i el control de lectura del llibre Mites Grecs el dia 21 de gener.
  • 2n d'ESO: Comencem amb el tema 7 de l'Islam. La prova de lectura del llibre Temps de conquesta es farà el dilluns 17 de gener
  • 3r d'ESO: Repasarem els continguts del tema 8 que anaven per a l'examen del dijous 13 de gener i totes les entrades del blog relacionades amb el mateix les podeu trobar fent clik ací o bé a la barra lateral fent click damunt de 3r d'ESO. Caldrà lliurar els treballs pendents (curtmetratge, arbres genealògics i comentari de la peli 2012) al llarg d'aquesta setmana. El dijous s'acava el laç de recollida i no agafaré més treballs.
  • 4t d'ESO: El divendres farem examen del tema 2 que repasarem el proper dia. Podeu vore les entrades relacionades amb aquest tema fent click ací o a la barra lateral puinxant damunt de 4t d'ESO. Vos eixiran una darrere de l'altra totes les entrades que puguen ser interessants pels alumnes de 4t. El control de Rebelión en la Granja serà el proper dia 21 i el treball de El Patriota els de 4t A l'haureu de lliurar el dimarts com a molt tard mente que els del B acavaran de vore la peli el divendres després de l'exàmen i el treball l'hauran de lliurar el dia 21 de gener. Si voleu llegir una resenya d'aquest llibre que vaig publicar a un pàgina web força inrteressant anomenada  la2revelacion fa un temps podeu fer click ací.
Ànim i a treballar.

No hay comentarios: