domingo, 10 de julio de 2011

Recomanacions d'estiu per als futurs alumnes de 1r de Batxillerat

MATÈRIA: HISTÒRIA CONTEMPORÀNIA

Les recomanacions són les següents:

·         Revisar, completar, rellegir i passar a net els apunts de classe i esquemes de Ciències Socials de 4t d’ESO, doncs seran la base del futur curs.
·         Revisar, rellegir i fer totes aquelles recomanacions que durant el passat curs escolar es varen fer al nostre blog d’aula: http://www.socials-pjo.blogspot.com/  A la dreta podeu fer click a l’etiqueta de 4t d’ESO i vos eixiran totes les entrades relacionades amb aquesta matèria.
·         Visitar l’exposició permanent del MUVIM (Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat) al carrer Guillen de Castro de València titolada “L’Aventura del Pensament” Després fareu un resum de la visita i dels continguts de la meteixa indicant les etapes de la Història que transita, els personatges més rellevants que destaca, un eix cronològic dels diferents fets que es destaquen i unes conclusions i opinions personals sobre la visita i els audios i vidios que hi es poden vore.
·         Llegir un d’aquestos llibres i fer una sintesi de no més de quatre folis on destaue les idees principals que es tracten, un xicotet resum de l’argument i una opinió i conclusió personal:


o    Càndid de Voltaire.
o    Els Miserables de Victor Hugo.
o    Guerra i Pau de Leon Tolstoi.
o    Germinal de Zola.
o    Els quatre genets de l’apocalipsi de Blasco Ibañez
o    Rebelió en la Granja de George Orwell
o    El Capital de Karl Marx.
o    Las uvas de la ira de Stenibeck
o    El tambor de hojalata de Gunter Grass
o    Europa, Europa de Sally Perrell.
o    El diari d’Anna Frank d’Anna Frank.Bon estiu.

Per decisió de la direcció del col.legi, Història Contemporània de 1r de Batxillerat s'impartirà en castellà. Totes les entrades en aquest blog referides a 1r de Bat. es faran en castellà d'ara en endavant. Fins prompte.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Es donarà socials en castellà? Mare meua quina vergonya.