miércoles, 28 de septiembre de 2011

El cel i l'infern (1r d'ESO)

Ja que huí hem parlat d'aquest tema i malgrat s'hem adonat que som una miqueta "materialistes" a la nostra idea de cel i de paradís, vejam que ens diuen les diferents cultures sobre el tema:

Fes click damunt per saber-ne més
Saps que hi ha altres cultures al món huí i abans que tenen un concepte de la vida després de la mort diferent... Els xinesos, els musulmans, els hindús, els asteques, els inques, els indis americans, etc.

Vols buscar que diuen i explicar-me-lo
AMB LES TEUES PARAULES
a un comentari ací a peu de pàgina?

I així evitaràs l'infern...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

No ho antenc...

Anónimo dijo...

Els cristians diuen que le cel es un LLOC, no un estat de l'alma, aleshores volen dir que el cel es preciós i no es pot comparar amb el més bonic de la Terra.En el llibre de "l'Odisea" diuen que l'infern o inframón està més allà de l'horitzó occidental i alguns cultslocals grecs dien que tenien entrades al inframón i rituals religiosos. I els egipsis creíen que la immortalitat dels deus va ser la causa de la momificació per a que els cosos aguantaren i també dien que els epírits dels humans estaben formats per Ba, Ka i Aj.I crien que quan u es moria es fea un juit i el cor del difunt es pesava en una balança contra una ploma si el cor era bó se'l anduia osiris si era roin se'l menjava Ammit impedint la seua mortalitat. Sóc Andrea Esteve Herranz nº 4 curs:1r ESO A

Txema dijo...

Muy bien Andrea. Un positivo