viernes, 30 de diciembre de 2011

Per a Reïs... Regala llibres!

Enguany en temps de Nadals, vaig a recomanar comprar llibres com a regal.

I per què?

Un llibre és molt més barat que qualsevol objecte electrònic o qualsevol peça de roba i a més, dura per a tota la vida. Els llibres no caduquen, no s'espatllen els seus mecanismes, no es queden antics ni pasen de moda, no tenen problemes de "talla". És una inversió a llarg plaç que te donarà moments de joia i distracció i és possible que si t'agrada molt el conserves sempre amb tu i a més podràs rellegir-lo quan vullgues, perque és molt resistent. I també pots inclús guardar-lo a la teua biblioteca personal, regalar-lo a qui més vullgues, prestar-lo, donar-lo, revendre-lo... Per què no?

I vosaltres pares: esteu d'acord en que sou més feliços si vegeu al vostre fill/a llegint els llibres que tu ja has llegit fa uns anys i que tens guardats com a tressors? El diàleg que s'enceta quan ton fill llig un d'aquestos llibres no té preu. Comprensràs coses que tu mateix no vares vore i ells obriran una miqueta més els ulls. La lectura compartida amb els fills és una de les coses que més feliços ens poden fer.

Regalar llibres és la millor inversió de futur. Sens índex a la baixa ni IBEX 35, ni agències de qualificació.  

Vos he convençut?

Inspirat en una entrada del blog http://bibliotecanestor.blogspot.com/

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo ja els he demanat mes o menys 7 ó 8.

El Barbus dijo...

Desde luego, más baratos, culturizan... Muchos son los pros y pocos los contras. A ver si salen nuevas horneadas cada vez más grandes de jóvenes lectores.