martes, 13 de marzo de 2012

TREBALL D'EXPOSICIÓ PER GRUPS - Comunitats Autònomes - 3r ESO

Per a parlar del tema de l'organització territorial de l'estat espanyol hem estat fent un recorregut per les nostres comunitats autònomes per a pendre contacte general amb el nostre tema d'estudi.

De vegades allò que tenim molt a prop és allò més desconegut per a nosaltres i coneguem més les costums dels americans que estan molt lluny d'ací que dels nostres veïns i germans.

Durant una setmana hem preparat aquest treball a classe, recavant i reciclant informació amb la intenció de fer una exposició final col.laborativa per a mostrar a la resta de la clase una visió general de la història, les costums, la cultura, el floclore, la gastronomia, les paisatges i moltes més coses de la resta de comunitats autònomes d'Espanya.
Aquest és el resultat:

Aquests el grup de la delegada, Yaiza. No ha estat malament però mèsperava molt més després d'una setmana de treball. La vostra nota és un B i gràcies.

El segon grup (Lucía, Marta, etc.) també ha fet un treball normalet. La seua nota la mateixa, un B. Estic una miqueta desabut amb el vostre esforç. Pensava que sis persones ereu capaços de fer-lo molt millor. No trobe el PPS. Demà el penjaré.

De 3r B aquest és el treball del grup de Rebeca, Andrea, etc. Ha estat molt bè i han dut a classe inclús un tratge de sevillana (encara que no han volgut ballar...) La vostra nota un N+.


I el grup de Sherin, Juanma, etc, encara que amb dues ausències (que casualitat que siguen les dues úniques alumnes suspeses en Socials al segon trimestre)també ho ha fet molt bè. La vostra nota és un NOTABLE. Aquest és el vostre treball:

No hay comentarios: