jueves, 7 de junio de 2012

Destinacions turístiques I - SOL I PLATJA - (3r ESO)

Darrer treballet del curs que han fet els alumnes de 3r d'ESO.
 
 
L'objecte del treball era un suposat pràctic, es a dir, debien preparar un viatge d'una setmana per a les meus properes vacances.
 
 
S'havia de tindre en compter els despláçaments (subsector transports) els hotels i restaurants (subsector turístic-hosteleria) les tendes i el shopping (subsector comerç) i tindre en compter els canvis horaris, el idioma, la moneda, la llengua, les coses a visitar...
Un treball prou complet que permetia posar en pràctica tots els coneixements geogràfics apresos enguany des de la part física -ubicació a un mapa, clima i oratge, paisatges...- la part política -quin sistema de govern hi ha las paissos a vistar- i l'econòmica -sobretot amb el coneixement i ús del sector terciari, el més important hores d'ara per al món occidental.

Les destinacions turístiques foren categoritzades i cadascun dels grups tria la que més li va agradar (sol i platja, cultural, religiós, rural-natura-aventura, exòtic...)
Aquest ha segut el resultat del treball:
 
 
Huí começarem amb el turisme de Sol i Platja que ha segut triat pel grup de 3r A composat per Alex, Rodrigo, Sara, Álvaro i Pilar. La vostra nota és un NOTABLE.

Seychelles
View more PowerPoint from txema4

I el grup de 3r B de Juanma, Dani (el murciano), Nicolas, etc... Té una nota d'Excel·lent. La músiqueta m'ha relaxat molt...


El grup de Rebeca, Belen, MªJo, etc... té un NOTABLE + i m'havia preparat un viatge mixte que també té molt bona pinta...Jas ho crec que la té!

Viaje mixto
View more PowerPoint from txema4

No hay comentarios: