lunes, 1 de octubre de 2012

Literatura Viva a València

De tots és ben coneguda la meua vena literària sobretot pel que fa a la novel.la històrica. Soc escriptor aficionat, encara que mai no he pogut pasar d'un relat curt per qüestions personals (bàsicament perque tinc tres fills xicotets i per a escriure he de poder dedicar-li un temps que hores d'ara és preciós per a poder gaudir d'ells).
 
Però això no vol dir que no aprenga dels que si que ho fan. I tinc la gran sort d'haver conegut un grup a València que li està donant una increible empenta a la cultura, especialement pel que fa a la novel.la històrica.
 
Des de que hem tornat de l'estiu hem fet vàries coses:
  • Liturgia literària amb Gabriel Castelló: L'autor de Valentia i de Devotio que ens visita a l'escola el dia de la final del IX concurs El Gran Julio César, ens va desgranar com fa per escriure les seues obres i aprenguerem a muntó. També ens dugué material romà que no vaig dubtar en tastar...
 
  • Presentació del llibre nou de l'amic Sebas Roa titolat La Loba de Al Andalus, que té una pinta increible. Una presentació introduida per un altrres dels grans, Santiago Posteguillo, agradable i entretinguda. Sempre te fa goig que un colega traga fill nou al carrer i jo, per la meua banda, estic molt content i molt orgullós de que Sebas escriga i a més que ho fasa tan bè. Vos la recomane. Un gran llibre, segur.
 
  • I ara, Hislibris, l'Iber i les amigues Àngeles i Fuensanta, han organitzat un nou "sarao" que té molt bona pinta per als propers dies 19, 20 i 21 d'octubre. Vos deixe el cartl i faré publicitat a classe més endavant.
 
 
Com podeu observar, la vida històrico literària a la ciutat de València viu uns dies increibles de creativitat i ganes de donar-se a conèixer... 

No hay comentarios: