jueves, 21 de marzo de 2013

(ESO i BATXILLERAT ) Treball a fer abans i després de Pasqua

Ja s'han acabat les Falles encara que algú de vosaltres encara viu inmers en la resaca fallera. És hora ja de posar-se en marxa i començar de nou a treballar, sprintant a la recta final del curs. 

Sí, ja sé que estan les Pasqües pel mig. Temps de descans però també una magnífica oportunitat per a posar-vos al dia, llegir, estudiar i preparar-vos per als dies més durs de l'any que seran els d'abril i maig.

Amb aquesta entrada vull recordar-vos tot allò que hem de fer per cursos abans i després de Pasqua. No hi haurà cap excusa si no cumpliu amb allò que vos demane, perque esteu avisats amb temps.

Anem allà:

  • 2n ESO: Aquestos dies heu de fer l'exposició del treball de l'artiste del Renaixement que vos vaig asignar. M'haureu d'enviar el power point al correu i jo el pujaré al blog dels treballs per a que pugau estudiar. recordeu que hi haurà un control oral d'allò que els companys hagen explicat a classe i per eixe motiu heu de pendre apunts a classe. També heu de fer el treball de la pel.li que acabarem de vore a classe proper dimecres 1492, la conquista del paraiso. Per a després de Pasqua farem el dia 10 d'abril, el control de lectura del llibre de Sebas Roa titolat El caballero del Alba. El proper examen de teoria serà el dia 3 de maig de 2013 i serà sobre l'Edat Moderna, del tema 9 i 10 del llibre de Socials.
  • 3r ESO: Aquestos dies visionarem la pel.li a classe titolada Cinderella Men, que tracta sobre les dificultats econòmiques, l'atur, la problemàtica social que dú implicita i que pensem és molt apropiada per al tema 7 d'economia que estem donant ara a classe. El treball l'haureu de lliurar el proper dia 11 d'abril. Després de Pasqua serà l'examen del llibre de lectura La vuelta al mundo en ochenta días de Julio Verne que es farà el proper dia 9 d'abril. El treballet sobre l'anunci d'un producte de consum inventat que heu de fer també sobre aquest tema el visionarem a classe el proper dia 11 d'abril. Fartem examen de teoria del tema 7 el proper dia 15 d'abril de 2013.
  • 4t ESO:  Els dies abans de Pasqua seguirem amb la teoria, però tindrem control de la Segona Guerra Mundial el proper dimecres 27 de març de 2013. Després de Pasqua farem el control de lectura del llibre HHhH o del llibre El niño del pijama a rayas el dia 9 d'abril de 2013. Farem també un treball aquest trimestre que teniu a l'entrada anterior al voltant d'un curtmetratge d'un moment de la Història Contemporània i que explicaré a classe demà mateix. La data de lliurament del curtmetratge serà el proper dia 8 de maig de 2013. El segon control de teoria del trimestre el farem el dia 30 d'abril per als de 4t A i 3 de maig per a 4t B.
  • 1r BATExamen parcial de la Segona Guerra Mundial per al proper dia 27 de març. Examen de lectura del llibre Auslander per al dia 9 d'abril.
  •  2n BAT:  GEOGRAFIA  Tenim examen parcial el proper dia 12 d'abril. i en HISTÒRIA D'ESPANYA el farem el proper dia 19 d'abril de 2013.
Jo crec que està tot. Ara ja depen l'èxit del vostre treball. Gaudiu de les festes i del temps de descans i recupereu energies per a afrontar allò que queda. 

Ànim!

No hay comentarios: