martes, 3 de septiembre de 2013

Comença el curs 2013-2014

Salutacions. Comença el treball previ del curs escolar 2013-2014 que espere que siga profitós per a tots.

Desitje que el vostre estiu haja estat molt intens i memorable i que vingau en ganes de treballar, que és allò que anem a demanar-vos tots i que per altra banda és la vostra obligació. La nostra, per allò pel que ens paguen, és per a ensenyar-vos. I la única forma que hi hya per a ensenyar-vos coses és la de fer-vos treballar. I com que cal donar exemple, no dubteu de la nostra implicació i treball per tractar d'arribar als objetius d'aprenentatge que ens marca la legislació i si fora possible, més coses encara.
El professor que vos parla enguany donarà les següents asignatures:
  • Ciències Socials en 3r (A i B) i 4t (A i B també) d'ESO.
  • Història del Món Contemporani de 1r de Batxillerat.
  • Història de Espanya i Geografia de 2n de Batxillerat.
Per aquest motiu les entrades i material que seran treballats a aquest blog correspondran als nivells abans esmentats. Però vos recorde que de 1r i 2n d'ESO hi ha molt de material i molt útil que podreu fer servir lliurement només fent click a la pestanya del curs que vos interese que teniu a la columna dreta del blog.

Aquestos dies estem fent i corregint els exàmens de setembre i també programant el nou curs.  A poc a poc aniré penjant informació inicial que vos serà prou útil per a planificar el curs. paralaré dels llibre que cal llegir, del llibre de text, de la metodologia que emprarem i moltes més coses.


El professor utilitza aquest blog com una ferramenta més, que complementa el vostre aprenentatge, que afavoreix la consecució de la competència digital (entre altres) i al qual vos remitiré molt sovint. La recomanació és que entreu almenys una o dues voltes a la setmana i que llegiu les entrades, els enllaços, vegau els vidios, estudieu els powers points... és com si tinguereu les claus d'un cotxe aparcat a la porta de casa i s'en anareu caminant a Lugo. 

De vosaltres dependrà gastar-lo o no, però és molt millor per a vosaltres is heu feu.

Jo de moment m'acomiade. però açò ja ha començat i des de ja, el blog està actiu.

Ens veiem prompte.

No hay comentarios: