miércoles, 17 de diciembre de 2014

(4t d'ESO, 1r i 2n de BAT) Treball de vacanes de Nadal

Ja sabeu que no soc molt partidari de posar deures de vacances. Crec que és un temps merescut de descans i de gaudir de la família i els amics, encara que també és de veres que molts de vosaltres deurieu fer un xicotet esforç aprofitant tant de temps lliure per a posar-vos al dia i recuperar allò que no heu fet com toca aquest darrer trimestre. 

Encara hi ha temps per a remontar i acavar el curs amb èxit.

Però ja sou majors i sabeu el que heu de fer, no són necesaris els discursos. 

Jo amb aquesta entrada només vull recordar-vos unes cosetes:
  • 4t d'ESO: Llegir el llibre de Rebelión en la Granja per al dia 7 de gener també. En aquest enllaç teniu la tasca que cal fer una volta llegit el llibre.
  • 1r BAT: Llegir-vos el llibre de El Pacifista per al dia 7 (en aquest enllaç teniu la tasca que cal fer una volta llegit el llibre), avançar al treball de VD2 (en aquest enllaç les instruccions per e fer-lo)) i si voleu, algun treball voluntari dels molts que hi han a les diferents entrades del blog.
  • 2n BAT: Descanseu, recupereu energies i feu qualsevol de les pràctiques recomanades a aquest blog o al de Geografia. Vos he posat una just baix d'aquest post per a que la feu. No pergau massa el ritme i l'hàbit d'estudi o gener i febrer se vos faran molt llargs.
I per suposat, eixiu, paseu-lo bè, compartiu sopars i dinars amb família i amics i torneu al col.le el dia 7.


Ací vos espere.

No hay comentarios: